Frakt och Retur

Leveranstid:

Leveranstiden för våra fysiska produkter är 3-5 arbetsdagar med DHL,  FEDEX. Vi reserverar oss mot längre leveranstid p.g.a andra omständigheter utom vår kontroll.  Vi återbetalar inte beställningarna som inte blir mottagna eller uthämtade av kunder. Dessa beställningar kommer att förstöras av DHL eller FEDEX och skickas aldrig tillbaka till oss, så du som kund är ansvarig för att vara hemma vid leveranstiden eller hämta beställningen hos DHL eller FEDEX på bestämd tid.

Pris

Nu vi kan skicka direkt hem till er med DHL eller FEDEX till hela Centralamerika, Sydamerika och Europa. (OBS: Om ditt område är DHL ellet FEDEX avlägset, kommer din beställning att skickas med EMS eller annan kurir och då kan det ta upp till 20 arbetsdagar. Kolla om ditt område är DHL avlägset HÄR.). Våra priser gäller endast för online köp. 
Vi skickar inte papper kvitto eller faktura till våra kunder. Du får ett elektroniskt kvitto med orderbekräftelse på din beställning. Våra priser gäller endast för online köp.

Betalningssätt

Hos oss kan du betala via Paypal kortbetalning alt. konto eller banköverföring. Om du betalar via Paypal kortbetalning ser vi betalningen på en gång och då kan vi börja behandla din beställning omgående samma dag (order före kl:14:00). Leveranstiden blir då 3-5 arbetsdagar.

Du behöver inte ha ett Paypal konto för att betala med Paypal.

Med Paypal kortbetalning kan du betala direkt med kort, VISA, MASTERCARD genom att välja "Betala med kort" i paypal sidan så hänvisas du till Paypal kortbetalning. Spara tid och pengar.

Ångerrätt:

Återlämningen av produkter (ej reservdelar som använts) får ske senast 14 kalenderdagar från det att du har tagit emot varan enligt distansavtalslagen, varvid återlämningsavgift utgår med 20% av det sammanlagda priset för att täcka kostnader för hantering av returer och för värdeminskning av produkten.   Ångerrätten kan endast åberopas på lagervaror och bara om varan (även förpackningen tex original kartonger, manualer, CD skivor, tillbehör m.m.) är i väsentligen oförändrat skick och har inte använts. Det är du som köpare som betalar för returfrakten fram till oss eller till våra underleverantörer. Returnera inte varan utan att kontakta oss först och få ditt returnummer.Du som återlämnar varan ansvarar för varan tills det har anlänt till oss eller våra underleverantörer.

Garanti...

Produktgarantin och fabriksgarantin gäller uppkomna funktionsfel inom 1 år från inköpstillfället om inte annat anges, handhavandefel eller inställningsfel omfattas inte. Vid handhavandefel eller felaktig inkoppling debiteras undersökningskostnad, detta gäller även då fel inte kunnat konstaterats eller då felet orsakats av kunden. Fel uppkomna vid egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten omfattas inte. Garantin omfattar ej transport- eller resekostnader, frakten mm.
Om produkten ska bytas på garanti är det du som köpare som står för returfrakten fram till oss eller våra underleverantörer (OBS!! detta gäller även för beställningsvaror).


 

Casa Diana